Geen onderdeel van een categorie

Programma

12.30/13.00
We verzamelen woensdag 30 november om 13.00 uur op parkeerterrein P3 bij het Kyocera Stadion, vlak buiten Den Haag. LET OP: als je eerder kunt komen, om 12.30 graag! Dan kunnen we de auto’s allemaal mooi strak opstellen voor de foto.
Adres: Tiber 1
2491 DL Den Haag
Aangekomen bij Tiber 1 zie je een Volvo Dealer. Op het einde van diezelfde straat kom je bij parkeerterrein P3. 

13.15/13.30
voorbereiding, instructies + foto pers
Kom op tijd want de aanwezige vrijwilligers zullen ons in een keurige opstelling dirigeren, zodat we een mooie foto kunnen maken met 400 auto’s + chauffeurs op een rij. Je krijgt dan ook auto-vlaggetjes en een lint om op je borst te spelden als ‘Hofchauffeur van het Koninkrijk der Nederlanden’

14.00 
Vertrek naar het Binnenhof. De route wordt uitgedeeld op de verzamelplek.
…waar we onze kentekenplaten inleveren als bewijs van onze beschikbaarheid als Hofchauffeurs van het Koninkrijk der Nederlanden om de vluchtelingen die Nederland beloofde op te nemen daadwerkelijk te gaan halen.

Na het afleveren van de kentekenplaat rijd je ongeveer dezelfde route terug naar de A12, en kun je je eigen route naar huis bepalen. LET OP: we verzamelen vooraf en daarna niet meer. Dit heeft te maken met de beschikbare tijd en dat het wel even duurt voordat een hele stoet met auto’s de binnenstad weer uit is.
Dominee Rikko Voorberg en kunstenares Tinkebell maken een mozaïek van de 400+ (replica) kentekenplaten van al deze auto’s op het Binnenhof.

16.00
Voorberg & Tinkebell rapen alle kentekenplaten bij elkaar, samen met oa Liesbeth van Tongeren (GL) en anderen uit de Tweede Kamer, doen er een grote oranje strik omheen en bieden dit pakketje aan om bezorgd te worden bij Klaas Dijkhoff.